Jonas Frandsen logo mobil

Porte til private

Garageporte i topkvalitet

I 2018 startede vi et samarbejde med Qport ApS og blev officiel forhandler af Alutech garageporte til både private og erhverv. Dette betyder at vi i dag kan tilbyde vores kunder nogle af de bedste garageporte til meget konkurrencedygtige priser.

Vi havde et brændende ønske om at blive forhandler af netop Alutech’s porte, da både kvalitet, design og ikke mindst pris går op i en højere enhed.

Alutechs porte til private er designet i to serier, nemlig TREND serien og PRESTIGE serien.

TREND serien består af kvalitetsporte til absolut lavpris. Når du vælger en af Alutechs TREND porte, får du ekstremt meget for pengene, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

PRESTIGE serien er topserien, hvor der er kælet for detaljen og samtlige dele er lavet i kompromisløs kvalitet. PRESTIGE serien er topkvalitet hele vejen igennem og blandt de absolut bedste garageporte på markedet.

Uanset om du vælger TREND serien eller PRESTIGE serien, kan din nye garageport tilpasses til dine ønsker og behov. Garageportene kan tilpasses efter dine ønsker til både størrelse, design, nuancer og farver. Med andre ord kan din garageport designes fuldstændig som du ønsker det.

Op til 20% rabat på garageporte

Bestil din garageport her på siden og få op til 20% rabat.

Hvis du udfylder formularen og indhenter tilbud på en af vores garageporte, kvitterer vi med op til hele 20% rabat. Du skal bare gå ind på TREND serien eller PRESTIGE serien ovenfor, trykke ’INDHENT TILBUD’ og udfylde formularen. Det tager kun 2 minutter og så sparer du en masse penge.