Jonas Frandsen logo mobil

Porte til industri

Industriporte i topkvalitet

Leder du efter en ny industriport i høj kvalitet og til en skarp pris? Hvis ja, så er du landet på den helt rigtige side.

Tag et kig på vores spændende udvalg af industriporte lige ovenfor. Hvis du indhenter tilbud via formularen på ProTrend serien eller på ProPlus serien, giver vi hele 20% rabat. Bestil din nye port i dag og lav en god handel.

Alutech industriporte

Vi har i en længere periode haft et stort ønske om at sælge og opsætte garageporte til både private og til industrien. I 2018 startede vi et samarbejde med Qport ApS og blev dermed officiel forhandler af Alutechs garageporte til både private og erhverv.

Vi har valgt at forhandle Alutechs garageporte, da kvaliteten, udvalget og prisen ikke kan matches af konkurrerende mærker. Dermed kan vi tilbyde vores kunder nogle af branchens bedste garageporte til meget konkurrencedygtige priser.

Op til 20% rabat på industriporte

Bestil din industriport her på siden og få op til 20% rabat. Hvis du udfylder formularen og indhenter tilbud på en af vores garageporte, giver vi dig op til hele 20% rabat.

Du skal bare gå ind på ProTrend serien eller ProPlus serien ovenfor, trykke ’INDHENT TILBUD’ og udfylde formularen. Det tager kun 2 minutter og så får du en stor rabat. Bestil din nye industriport allerede i dag.